Woninguitbreiding

Wilt u verhuizen maar zijn de huidige grondprijzen te hoog of woont u naar uw zin maar wordt uw woning te krap? Dan is een woninguitbreiding misschien iets voor u. Of u nu kiest voor een aanbouw of serre aan de achter- of zijkant van uw woning of voor een erker aan de voorkant van uw woning, L&R Bouw verzorgd het voor u. Wij bouwen uw woninguitbreiding naar de laatste richtlijnen en met gebruikmaking van kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Ook zijn de bouwmogelijkheden talrijk.

Aanbouw

Het is een probleem van veel woningeigenaren: gebrek aan ruimte. Verhuizen naar een grotere woning is dan niet een vanzelfsprekende optie. Een verhuizing kan financieel niet haalbaar zijn of misschien woont u wel met heel veel plezier in uw huidige woning en wilt u de buurt en bijbehorende voorzieningen niet missen. Uiteraard is er een oplossing: uitbreiding van de woning middels een aanbouw. Een paar meter extra verlenging van uw woonkamer of keuken zorgt al voor een enorm verschil. Herkent u dit probleem? Neem samen met L&R Bouw eens rustig de mogelijkheden door die uw huis te bieden heeft!

Bijkeuken

Bent u een echte keukenprins of –prinses en is uw keuken nodig aan vernieuwing toe? Of droomt u van een aparte bijkeuken waar u zowel de wasmachine als de wasdroger kwijt kunt? Wij komen graag langs om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Want een woning moet niet alleen mooi zijn, maar ook fijn en praktisch om in te leven.

Erker

Een andere mogelijkheid waarmee u enorme ruimtewinst boekt, is het plaatsen van een erker. Een erker van slechts enkele vierkante meters creëert al een enorme praktische en optische verruiming en is toepasbaar bij nagenoeg alle kameruitvoeringen. Erkers zijn er in vele stijlen: van strak en modern tot landelijk en klassiek. Bekijk voor de vele mogelijkheden onderstaande foto’s!