Houten kozijnen

Raam- en deurkozijnen zijn sterk bepalend voor de uitstraling van een woning. En ook voor raam- en deurkozijnen kunt u bij L&R Bouw terecht. Hierbij is de authentieke uitstraling en het scala aan mogelijkheden wat maat en uitvoering betreft het grootste voordeel van houten kozijnen. Zo kan een groot maar verder functieloos raam eventueel vervangen worden door een prachtig kozijn met openslaande deuren naar de tuin. Of wat dacht u van een mooie bedieningsvriendelijke schuifpui. En ook hierbij geldt: bijna alles is mogelijk. Van een klassiek naar buiten draaiend raam tot een modern naar binnen draaiend draaikiepsysteem. En of het nu gaat om voordeuren, achterdeuren, binnendeuren of een kozijn met garagedeuren; L&R Bouw kan u bij elke situatie goed adviseren over de verschillende uitvoeringen en bijkomende zaken als geïsoleerde (veiligheids)beglazing, ventilatieroosters en onderhoudsarme onderdorpels.

Kunststof kozijnen

Tegenwoordig zijn de kunststof kozijnen dermate goed uitgevoerd dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout. Dit komt mede door de toepassing van profielen met houtnerf en de strakke ‘houtlook’ verbinding. Deze verbinding geeft het kunststof kozijn de natuurlijke uitstraling van een houten kozijn. Ook zijn de kunststof kozijnen leverbaar in een ruim aantal RAL-kleuren en niet te vergeten: de veelal kostbare schilderbeurten behoren voorgoed tot het verleden. Dus ook bij het plaatsen van kunststof kozijnen is L&R Bouw uw vertrouwde partner. En niet in het minste geval omdat L&R Bouw werkt met kunststof kozijnen die vervaardigd zijn uit de kunststofprofielen van het gerenommeerde merk REHAU. Deze profielsystemen kenmerken zich door de superieure kwaliteit, de hoge isolatiewaarden en niet te vergeten de innoviteit. Dit wereldwijde concern blijft zijn producten testen en verbeteren.

Wij werken zowel met houten als kunststoffen kozijnen, geleverd met isolatieglas HR++. Natuurlijk leveren wij ook schuifpuien en tuindeuren. Deze zijn in een aanbouw of serre natuurlijk ontzettend populair om hun hoge lichtopbrengst en omdat ze toch ook fungeren als een verlengstuk van uw tuin. Uiteraard zijn deze kozijnen voorzien van het KOMO keurmerk en hebben wij de beschikking over beslag voorzien van het SKG** keurmerk.