Dakopbouw

Een zee van extra ruimte. Dat is het grootse effect van een dakopbouw op uw woning of garage. Een kleine zolder wordt moeiteloos omgetoverd tot een of twee extra slaapkamers voor de kinderen en het platte dak van uw garage kan veranderen in een slaapkamer, werkkamer of zelfs in een badkamer. Bent u benieuwd of een aanbouw mogelijk is op uw woning of garage? Dankzij jarenlange ervaring in de particuliere bouwsector, kunnen Freddie Leusink en Wilco Ruiter u precies vertellen wat wel en niet is toegestaan in uw buurt.

Dakkapellen

Een zolder zonder ramen of slechts een enkel dakvenster doet donker en klein aan. Woningen met schuine daken op de eerste verdieping, hebben hetzelfde effect in de slaap- of badkamer. Door het plaatsen van een dakkapel brengt u een zee van licht en ruimte naar binnen, waardoor er volwaardige slaap-, studeer- of werkkamers kunnen worden gecreëerd. Van een klassiek houten dakkapel tot een onderhoudsarm dakkapel en van een rolluik (onzichtbaar gemonteerd in het overstek) tot inzethorren in de kleur van uw kunststof kozijn; alles is mogelijk.

Dakramen

Geen zin in een verbouwing van een of twee dagen? Maar wel op zoek naar een beetje extra licht en een ventilatiemogelijkheid? In korte tijd wordt een donkere kamer getransformeerd naar een licht onderkomen door plaatsing van een of meerdere dakramen. Ook hier geldt dat L&R Bouw precies weet welk type dakraam het best geschikt is voor de desbetreffende ruimte en waar het dakraam het beste geplaatst kan worden. Laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.