Portfolio & Referenties

In het menu aan de linkerzijde vind u onze gerealiseerde projecten. Onderstaand enkele referenties van tevreden klanten.

Familie Bergsma - Meppel
L&R Bouw betrouwbare partner

Henk en Tineke Bergsma uit Meppel werken beiden buiten de deur en dus wilden ze bij de uitbouw van hun woning een betrouwbaar bedrijf in de arm nemen. “Van een collega hoorden we goede verhalen over L&R Bouw uit IJsselmuiden. Toen hun offerte ook nog één van de betere bleek te zijn, was onze keuze snel gemaakt.”

Vanwege de aanschaf van een nieuwe keuken, wilde de familie Bergsma tegelijkertijd de woonkamer/keuken vergroten. “We hadden direct een goede ‘klik’ met de mensen van L&R Bouw. Uiteindelijk hebben ze bij ons een aanbouw van zo’n twaalf vierkante meter gerealiseerd. Zij hebben een nieuwe achtergevel geplaatst maar ook gas, water, licht en wanden en plafonds voor hun rekening genomen. Ze dachten met ons mee, brachten goede ideeën naar voren en als we ’s avonds thuis kwamen, hadden ze alles keurig achtergelaten”, vertelt Henk Bergsma, die L&R Bouw verder complimenteert met hun strakke planning en flexibiliteit. “In de loop van het project kwamen er toch nog enkele wijzigingen naar voren. Deze wijzigingen hadden ze binnen no-time geregeld, waardoor ze keurig op schema bleven. Kortom, een betrouwbaar bedrijf!”

Familie Brink - Wilsum
‘Betrokken, flexibel en vakkundig’
De vrijstaande woning van de familie Brink, in het karakteristieke dorpje Wilsum, heeft een flink aantal kubieke meters extra ruimte gekregen. L&R Bouw realiseerde twee extra slaapkamers op het platte dak van de garage, een sfeervolle veranda aan de achterzijde van de woning én een carport aan de voorkant van het huis.

“Via een familielid - die goede ervaringen had met L&R Bouw - kwam ik bij dit bouwbedrijf terecht”, vertelt Edwin Brink over zijn kennismaking met Wilco Ruiter en Freddie Leusink. “Een architect had voor ons een tekening gemaakt en daarmee hebben we bij meerdere bedrijven een offerte opgevraagd; die van L&R Bouw kwam als beste uit de bus.” Zo’n drie maanden later is de ingrijpende verbouwing achter de rug en heeft de familie Brink niet anders dan lovende woorden over het bouwbedrijf uit IJsselmuiden. “L&R Bouw voert niet alleen werkzaamheden uit, het is echt een toegevoegde waarde. Wilco en Freddie leveren absolute kwaliteit, zijn heel flexibel maar wat ik het allerbelangrijkste vond: ze denken ontzettend goed mee. We zijn erg blij dat we voor L&R Bouw hebben gekozen.”

Geert Groote Huisartsenpraktijk - Zwolle
‘Inzet en samenwerking zijn fantastisch’

Na een renovatie van de entree en de buitenbeplating is de uitstraling van het gebouw van de Geert Groote Huisartsenpraktijk in Zwolle weer helemaal up-to-date. “De heren van L&R Bouw hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en dachten van daaruit constant met ons mee. Dat was echt fantastisch.”

Annet Buter is praktijkondersteuner management bij de Geert Groote Huisartsen Groepspraktijk en voerde tijdens de verbouwing het overleg met L&R Bouw. “De entree van de praktijk is vernieuwd, evenals de beplating aan de buitenzijde. Om het aanzicht van het gebouw meer tot één geheel te maken, is diezelfde beplating ook op de eerste verdieping aangebracht. L&R Bouw heeft de renovatiewerkzaamheden ontzettend goed en netjes uitgevoerd”, vertelt Annet Buter. Maar ook over de opstelling en inzet van L&R Bouw is zij vol lof. “De heren zijn prettig in de omgang, geen harde muziek of grof taalgebruik en keurig ten opzichte van de patiënten; want tijdens de verbouwing was de praktijk gewoon geopend maar dat was hun wel toevertrouwd. Ze dachten zover met ons mee, dat ze zelfs speciaal op zaterdag zijn gekomen voor de betegeling van de wachtkamer om zo geen extra overlast voor de patiënten te veroorzaken. Dat was echt fantastisch!”